For tidlig sædafgang (PE) kan behandles forskelligt. Man kan behandle det med medicin, med fysisk eller psykisk terapi.

Læger, der behandler for tidlig sædafgang

Seksual kuglen er kuglen, der involverer forskellige specialister. Man bør kun gå til eksperter med ekspertise først. Patienter kan besøge urolog eller specialisten på området for mental sundhed som psykiater, psykolog, sexolog, hvis der ikke er andre alternativer.

Man bør tage i betragtning, at ikke alle specialister er i stand til at ordinere medicin. Psykologen vil ikke give patienten den rette behandling. Patienten skal besøge fysiker efter dette. Hvis den personen tager til praktiserende læge er der en mulighed for, at specialisten aldrig har behandlet sådanne tilfælde før. Hvad skal man så gøre? Bare spørg personen om det. Hvis det virkelig er sådan, han kan sende dig til en anden ekspert, der er fortrolig med PE behandling.

Hvilken medicin ordineres til tidlig sædafgang

tidlig sædafgangFederal Drug Administration har ikke godkendt nogen metoder eller medicin til PE behandling. Læger bruger stadig nogle behandlinger til at hjælpe mænd at slippe af med problemet.

En behandler bør diskutere alle risici på forhånd med en patient. Det vigtigste er at behage patienten og hans partner.

Desensibiliseringsmetoder til behandling anvendes til at nedsætte følsomheden af penis før den intime samleje. Det er vigtigt at sige, at der ikke er nogen data vedrørende forskellig følsomhed i penis mellem mænd, der lider af for tidlig sædafgang og dem der ikke gør. På trods af det faktum, at teknikken kan være effektiv til mænd, opfattelsen af fornøjelse er også anderledes. Det nedsætter seksuel tilfredsstillelse samt. Der er utilstrækkelig forskning oplysninger om denne metode og dens anvendelighed. Hvilke metoder bruges af mænd?

a) Kondomer

Det er lettere at styre sædafgang med kondomer faldende følsomhed mænd. Når der anvendes flere kondom samleje er ikke behageligt for patienten.

b) Desensibiliseringssalve

Der er bedøvende cremer såsom prilocain eller lidocain, at patienter gælder for glans en halv time før samleje. Vask penis 5 minutter før sex ikke at gøre din partner følelsesløs også. Cremerne kan bruges under kondomet.

c) Onani

Det er lettere at kontrollere sædafgang når dette er et andet samleje. Onani før sex kan gøre din samleje længere. Denne metode anvendes af mænd med livslang tidlig sædafgang. Nogle patienter praktiserer denne metode flere timer før de seksuelle relationer for at øge kontrollen med sædafgang under intimitet.