Undertiden kaldes et håndjob, Analingus (undertiden stavet "anilingus” som da den først blev brug af sexolog Richard von Krafft-Ebing tilbage i 1886), er den seksuelle stimulation af anus og rektum, oralt. Dette område på kroppen er fyldt med nerveender, og det blide tryk fra læber og tunge, kombineret med smøring af spyt og / eller smøremiddel kan være yderst behageligt for både mænd og kvinder at modtage (og give).

Det er værd at bemærke, at mens begrebet kan synes chokerende for nogle, blev blowjobs og cunnilingus tilsvarende tænkt som tabubelagte handlinger ind i det 20. århundrede (og alle tre blev opfundet århundreder, før vi havde endda navne til dem).

Mange mennesker nyder selvfølgelig meget at få en fornemmelse af tabu; tanken om at gøre noget frækt og oprørende i varmen i øjeblikket, er helt sikkert en gyldig grund til at nyde enhver sex handling. Så uanset om du ønsker at tage en tur på den vilde side eller blot som denne følelse, er der intet galt med at hengive sig til en lille oral-anal leg.

Alle SOI (seksuelt overførte infektioner), der kan spredes via cunnilingus eller fellatio kan spredes via Rimming, plus et par stykker mere, der er specifikke for handlingen og skitseret i detaljer her.

RimmingVores rådgivning, har ud over at have en åben samtale med din partner om seksuel sundhed og historier, også en masse af de samme fornuftige råd, som vi giver til alle anal lege: foruden sex med en grundig (men blid!) vask af mellemkødet, samt den anale region med sæbe. Hvis man vasker eller skrubber for voldsomt, kan det forårsage mikro-tårer, der øger dine chancer for infektion. Hvis enten din partner har et snit i eller omkring munden (eller i den anale region), så skal denne handling selvfølgelig sættes i bero, indtil det heler.

Sex Stillinger

Mens 69 positionen kan synes som det bedste til at give og modtage et håndjob, er der masser af andre positioner, som er perfekte til begyndere.

Det kan være meget lettere at få den modtagende partner til at bøje sig fremover. Dette kan være i stående stilling, eller i en doggystyle position; begge har deres fordele og ulemper, og er meget afhængige af den relative højde på partnerne. Da denne handling ikke involverer de typiske kropsdele som vi involverer i sex, er det godt at have hænderne fri til stimulering af andre erogene zoner, enten med hånden eller en lille vibrator.