Gennem det seneste år har flere af mine klienter vist nysgerrighed for prostata massage, tilsyneladende en ny hot tendens i den mandlige seksualitet, uanset om det er heteroseksuelle, biseksuelle eller homoseksuelle. Flere sundhedsprofessionelle anbefaler prostata massage som en forebyggende sundheds-praksis, og nogle mænd fortæller at det giver dem de bedste orgasmer, de nogensinde har oplevet.

I nogle asiatiske lande, praktiseres prostata massage terapi bredt af mænd, til at øge deres seksuelle præstationer. En sidegevinst kan være det faktum, at asiatiske mænd har tendens til at have lavere prostatakræft. Historisk set har mænd, der havde mange hustruer eller elskerinder hyret munke eller læger til at administrere prostata massage, for at sikre at de kunne præstere seksuelt.

Prostata massage: hemmeligheden til et bedre sexliv?

prostata massageProstata er en valnød-stor kirtel, placeret mellem blæren og penis foran endetarmen. Urinrøret løber gennem centrum af prostata, fra blæren til penis, strømmer urin ud af legemet. Prostata udskiller væske, der nærer og beskytter sædceller. Under ejakulation presser det denne væske ind i urinrøret og det udstødes med sperm som sæd.

Prostata er ansvarlig for at regulere meget af den mandlige seksuelle funktion. Det producerer prostata væske, som er en vigtig bestanddel i sæd og en bidragyder til højere fertilitet. Prostata hjælper også mænd med at opleve mere tilfredsstillende seksuelle møder og kan være et vigtigt komponent i seksuel dysfunktion, såsom tab af erektioner eller ejaculatory problemer. Det påvirkes kraftigt af testosteron niveauer, som produceres i testiklerne.

Så hvorfor er regelmæssig prostata massage sundt og hvad er fordelene?

Det hjælper med at fjerne opbygningen af prostata væske i prostata kabelkanaler, hvilket kan føre til prostatitis, en smertefuld betændelse i prostata.

Det forbedrer blodtilførslen til prostata som hjælper kirtlen med at producere væsken, der blandes med sæd og øger omsætning, hvilket hjælper mod impotens.

Det kan hjælpe med at forhindre BPH (benign prostatahyperplasi), også kendt som en forstørret prostata, hvilket kan føre til vandladningsbesvær og forårsage blære infektioner, hvis urinen rykkes op i blæren.

Det kan være nyttigt til at minimere smertefuld ejakulation.

Det kan hjælpe med at gøre sådan, at prostata fungerer korrekt, hvilket kan forhindre eller reducere en mands risiko for at få prostatakræft.

Det kan øge intensiteten af ejakulation, hvilket øger seksuel oplevelse.

Hvis du tror, at du har prostata problemer, er det virkelig vigtigt at tjekke detr med din læge først for at se, om en prostata massage er ideel eller om det er potentielt skadeligt.